Virksomhedsoverdragelser på den rigtige måde

Penta Advokater - 1

Betydningen af hensigtserklæringen, eller Letters of Intent som det hedder på engelsk, bliver ofte nedtonet, fordi dokumentet som udgangspunkt ikke er juridisk bindende. Ikke desto mindre råder Penta Advokater til, at der bruges ressourcer på at udarbejde en lidt mere tilbundsgående hensigtserklæring ved virksomhedsoverdragelser. Læs advertorial - leveret af Pressecentrum til Vestkraft - HER

Deloitte: Kvalitet og rådgivning i særklasse

fullsizeoutput_3bb4

En ny udgave af Vestkraft er på gaden. Og denne gang havde jeg fornøjelsen af at levere en artikel om Deloitte i Esbjerg.Læs mere...

Et sandt bil-mekka i Sædding

Skærmbillede 2018-01-31 09.36.48

Jeg indrømmer gerne, at jeg aldrig har været den helt store bil-entusiast. Men det er svært ikke at få våde øjne, når man kigger indenfor hos WK Biler i Sædding. Udstillingshallen - og parkeringspladsen - er fyldt op med flotte, tyske kvalitetsbiler. Ikke så underligt, at kunderne i stigende grad kommer langvejs fra for at gøre en god bilhandel - LÆS MERE HER!

Drama om færøsk fiskeripolitik

DSC_0028

De færreste her i Danmark er vel klar over, at der i øjeblikket udspiller sig årtiers politiske drama i det færøske lagting. Der skal vedtages en ny - og radikalt ændret - fiskeripolitik, og i dag - tirsdag 12. december - er der 3. og sidste behandling af Landstyrets forslag. Alt tyder på drama i det færøske lagting.Læs mere...

Ny udgave af Vestkraft er på gaden

Magasinet kan læses online her: http://bit.ly/2hXeN1o - til denne udgave har jeg bidraget med én advertorial om Skjern Bank. Den kan læses her - http://bit.ly/2hYXRI8

Skærmbillede 2017-11-23 14.27.38

Fokus på færøsk erhvervsliv: Sjógvur & Fólk #4 er på gaden

Sjógvur & Fólk #4 - forsíða

Igennem næsten to måneder har jeg skrevet artikler til den nye udgave af det færøske erhvervsmagasin "Sjógvur & Folk", som netop er kommet udkommet i sin fjerde udgave.

Avisen er en årlig publikation, som sætter fokus på tendenser indenfor færøsk erhvervsliv - med primært fokus på fiskeri og maritime industrier. Det har været en særdeles spændende opgave, da færøsk erhvervsliv næppe nogensinde tidligere har oplevet en så stor fremgang og vækst som nu. Avisen bliver uddelt til samtlige husstande på Færøerne.

Dertil har det også været en udfordring - efter næsten 10 år - igen at levere redaktionelt stof på mit modersmål. Sjógvur & Fólk #4 kan læses online her.

Efter 10 år: Nu skal der skrives færøsk igen!

IMG_3466

Min gamle Dansk-Færøske ordbog er støvet af, nu hvor jeg igen skal til at levere artikler på mit modersmål: Færøsk.

I nogle år - fra cirka 2004 til 2008 - skrev jeg ugentligt adskillige erhvervsartikler på færøsk til en færøsk avis. Og indrømmet: Jeg syntes dengang - og synes stadigvæk - at det sværere at skrive på mit modersmål end på dansk - af indlysende årsager.

Jeg har skrevet - og redigeret - på dansk siden jeg flyttede til Danmark i 1992. Samtidig har jeg altid - også dengang jeg boede på Færøerne - syntes, at dansk var betydeligt lettere at gå til: Færre grammatiske regler, ligefrem stavelser, ingen specielle bogstaver (på færøsk er der bogstaver, som sket ikke udtales), større accept af fremmedord etc. Med andre ord: Dansk er et lettere sprog at kommunikere på skrift end færøsk.

Nu skal jeg igen til at skrive færøske erhvervsartikler - på færøsk. Og på trods af, at jeg glæder mig til at dykke ned i stoffet - nu hvor færøsk erhvervsliv oplever et historisk boom - så er det med en kende ærefrygt, at jeg igen nærmer mig det færøske sprog. Det forekommer lidt af en udfordring

Hvor om alting er, så skal artiklerne skrives. Resultatet vil blive trykt i publikationen “Sjógvur & Folk” (Hav & Mennesker) i løbet af november. Publikationen udkommer kun på Færøerne, men et link til online-epaper vil naturligvis blive delt i herværende blog.

Faroe Business Report: En fascinerende opgave

Skærmbillede 2017-06-14 18.21.29

I løbet af april og maj har jeg været dybt begravet i spændende opgaver for Faroe Business Report - en årlig, engelsksproget publikation om alle aspekter af færøsk erhvervsliv. I løbet af de to måneder blev det til adskillige artikler fra min hånd - og til tider har opgaverne været ganske udfordrende. Magasinet er nu udgivet. Onlineudgaven kan ses HER.

Et spændende snedkeri på Esbjerg Havn

A-Z-Snedkeriet - 02

Som journalist får man mange og meget varierede oplevelser, når man er på besøg hos virksomheder: En af de rigtig hyggelige af slagsen var besøget hos A-Z-Snedkeriet, som jeg besøgte i forbindelse med en advertorial til Vestkraft i Ugeavisen Esbjerg. Her havde jeg fornøjelsen af at interviewe indehaver John Pedersen, som kunne fortælle om en dagligdag med utrolig variation. Interview resulterede i en advertorial (tekst og fotos), som du kan læse her.

Innovativt, nyt produkt fra nystiftet Esbjerg-virksomhed

Techsafeproducts_logo

At skrive om nye, innovative produkter er altid en fornøjelse. Og når innovationen foregår hjemme i Esbjerg, så er det ekstra tilfredsstillende. Tag for eksempel virksomheden Tech Safe Products, som har udviklet et helt nyt person- og truckværn, som sparer både tid og penge for virksomheder, kommuner og andre. Pressecentrum har haft fornøjelsen at stå for skrivning og udsendelse af pressemeddelelsen. Læs den på Mypresswire. Tech Safe Products drives af to driftige personer - Allan Christensen og Henrik Lange.

Pressecentrum kan hjælpe din virksomhed med pressemeddelelser - fra idéudvikling til målrettet udsendelse. Læs mere om pressemeddelelser.

Vil du gerne selv forestå arbejdet, så deler Pressecentrum gerne viden med dig. Læs mere her!

Ny, stærk offshore-alliance - advertorial for Ugeavisen Esbjerg

Med et nyt samarbejde - Total Offshore Service - går Pon Power A/S og Granly Gruppen A/S målrettet efter at trække større offshore-opgaver til Esbjerg. Advertorial blev bragt i Vestkraft (Ugeavisen Esbjerg) 26. april 2017. Se den HER (pdf)

Skærmbillede 2017-04-27 08.58.20

To advertorials for Ugeavisen Esbjerg

Det er altid en fornøjelse at skrive artikler om spændende virksomheder. Og I Esbjerg er beriget med et dynamisk og vækstende erhvervsliv, hvor der altid er gode historier at finde. I uge 13 bragte Ugeavisen Esbjerg to såkaldte advertorials i magasinet Vestkraft. Til dem begge har Pressecentrum leveret tekst og en del af billederne.

  • NHI Aps. - se den her - PDF
  • Din Forsyning - se den her - PDF

På Færøerne for FiskerForum

IMG_2194

På min sidste tur til Færøerne havde jeg fornøjelsen af at lave en opgave for FiskerForum i Hvide Sande. Faktisk dejligt at få anledning til igen at skrive om færøske forhold - det er mange år siden sidst.