Ny udgave af Vestkraft er på gaden

Magasinet kan læses online her: http://bit.ly/2hXeN1o - til denne udgave har jeg bidraget med én advertorial om Skjern Bank. Den kan læses her - http://bit.ly/2hYXRI8

Skærmbillede 2017-11-23 14.27.38

Fokus på færøsk erhvervsliv: Sjógvur & Fólk #4 er på gaden

Sjógvur & Fólk #4 - forsíða

Igennem næsten to måneder har jeg skrevet artikler til den nye udgave af det færøske erhvervsmagasin "Sjógvur & Folk", som netop er kommet udkommet i sin fjerde udgave.

Avisen er en årlig publikation, som sætter fokus på tendenser indenfor færøsk erhvervsliv - med primært fokus på fiskeri og maritime industrier. Det har været en særdeles spændende opgave, da færøsk erhvervsliv næppe nogensinde tidligere har oplevet en så stor fremgang og vækst som nu. Avisen bliver uddelt til samtlige husstande på Færøerne.

Dertil har det også været en udfordring - efter næsten 10 år - igen at levere redaktionelt stof på mit modersmål. Sjógvur & Fólk #4 kan læses online her.

Faroe Business Report: En fascinerende opgave

Skærmbillede 2017-06-14 18.21.29

I løbet af april og maj har jeg været dybt begravet i spændende opgaver for Faroe Business Report - en årlig, engelsksproget publikation om alle aspekter af færøsk erhvervsliv. I løbet af de to måneder blev det til adskillige artikler fra min hånd - og til tider har opgaverne været ganske udfordrende. Magasinet er nu udgivet. Onlineudgaven kan ses HER.

Nordens største nyheds-app er blevet endnu bedre!

Nyhedskiosken - Nordens største nyheds-app - er relanceret i en markant forbedret version, der gør læseoplevelsen endnu bedre for titusindvis af brugere på Jylland og Fyn. Læs pressemeddelelsen - leveret af Pressecentrum - HER!

Pressemeddelelser: 10 ting du bør huske!

Har du problemer med at komme igennem til medierne? Så læs lige denne ultrakorte-guide til at lave bedre pressemeddelelser.Læs mere...

Deal.dk sørger for gode oplevelser i Kolding

Ugeavisen Kolding nye familierelation med Jysk Fynske Medier har banet vejen for gode tilbud på lokale oplevelser med Deal.dk. Læs pressemeddelelse - leveret af Pressecentrum - HER