Ny udgave af Vestkraft er på gaden

Magasinet kan læses online her: http://bit.ly/2hXeN1o - til denne udgave har jeg bidraget med én advertorial om Skjern Bank. Den kan læses her - http://bit.ly/2hYXRI8

Skærmbillede 2017-11-23 14.27.38

Fokus på færøsk erhvervsliv: Sjógvur & Fólk #4 er på gaden

Sjógvur & Fólk #4 - forsíða

Igennem næsten to måneder har jeg skrevet artikler til den nye udgave af det færøske erhvervsmagasin "Sjógvur & Folk", som netop er kommet udkommet i sin fjerde udgave.

Avisen er en årlig publikation, som sætter fokus på tendenser indenfor færøsk erhvervsliv - med primært fokus på fiskeri og maritime industrier. Det har været en særdeles spændende opgave, da færøsk erhvervsliv næppe nogensinde tidligere har oplevet en så stor fremgang og vækst som nu. Avisen bliver uddelt til samtlige husstande på Færøerne.

Dertil har det også været en udfordring - efter næsten 10 år - igen at levere redaktionelt stof på mit modersmål. Sjógvur & Fólk #4 kan læses online her.

Seacabin er kommet flyvende fra start

DSC_0174

Kun få måneder efter den spæde start, har Esbjerg-virksomheden Seacabin god vind i sejlene - med skarp fokus på planlægning, rådgivning om - og genkonstruering af - beboelses-moduler til offshore-branchen. Secabin’s primære ydelse er nøgleklare beboelsesløsninger til marine- og offshorebranchen, med fokus på det komplette projekt - fra idé til færdig montering. En af virksomhedens vigtigste missioner er at højne standarden på beboelses-moduler med gennemtænkte og veldokumenterede løsninger. Pressecentrum har leveret en advertorial til Vestkraft om virksomheden - den kan du læse her.