Esbjerg 80’er Fest får plads til flere publikummer

En grundig gennemgang af telt-indretning og forpladsen baner nu vejen for, at flere publikummer kan købe billet til ESBJERG 80’ FEST. Samtidig bliver der nu føjet en DJ til festen den 7. Maj 2022

Esbjerg 80’er Fest i maj 2022 har været udsolgt i månedsvis. Og efterspørgslen efter billetter i det kæmpestore Eldorado-telt har været mildt sagt stor.

Derfor glæder det arrangøren SHB - Søren Højberg Booking, at grundige og gennemtænkte ændringer af telt-indretning og forplads nu gør det muligt at få plads til flere publikummer i et af de største telte, som nogensinde har været oprejst i Vognsbølparken, Esbjerg. Og ja! Teltet hedder naturligvis ELDORADOTELTET

Kæmpestor efterspørgsel
Ændringerne betyder, at de mange, som gik forgæves i foråret, nu har en ny mulighed for at købe billet:

“Der er ikke tale om mange ekstra billetter. Så man skal være hurtig, hvis man vil deltage i festen. Men lidt er også godt, fordi Esbjerg 80’er Fest uden diskussion kan tælles blandt de mest eftertragtede live-events i Esbjerg i 2022,” siger Søren Højberg fra SHB Denmark.

Ny DJ: Morten Resen
Esbjerg 80’er Fest brager løs i Vognsbølparken, Esbjerg, den 7. Maj 2022 kl. 12. På live-programmet er Dodo & the Dodo’s, Rocazino, Back to Back, Moonjam samt Halberg & Friends.

På programmet indtil nu har været dj's Thomas Kristensen og Carsten Agerbæk. De får nu følgeskab af tv-kendissen Morten Resen. Han var en hyppig dj og konferencier på den nu lukkede Esbjerg Rock Festival. De tre dj’s vil sørge for total Eldorado-fest og masser af saftige 80’er hits, når der ikke er live-musik på scenen.

Om Esbjerg 80’er Fest 2022
Esbjerg 80’er Fest finder sted 7. Maj 2022 i Vognsbølparken, Esbjerg, i tidsrummet fra kl. 12 til kl. 24. På programmet er Dodo & the Dodo’s, Rocazino, Back to Back, Moonjam samt Halberg & Friends. Dj’s denne aften er Thomas Kristensen, Carsten Agerbæk og Morten Resen.

Billetter: bit.ly/EFF22-billetter

Yderligere oplysninger

Søren Højberg
CEO / Promoter
+45 7513 4000
sh@shb-denmark.dk